Na een jaar op onze dorst te zitten, zijn de Wijnfeesten er weer!

Het concept startte kleinschalig in 2007 met enkele lokale wijnbouwers. De klassieke en succesvolle formule wortelde al snel in als gevestigde waarde in het Heuvelland. Je bent welkom om uit het rijke assortiment van diverse wijnbouwers te proeven. Het idee: Aan de ingang  koop je een wijnfeestglas. Daarbovenop krijg je bonnetjes die je kan verzilveren bij de verschillende wijnbouwers. Degusteer, stel jouw vragen, maar vooral: geniet. 

Niet alleen wijnliefhebbers kunnen op 15 augustus hun hart ophalen. Ondertussen zijn de Wijnfeesten uitgegroeid tot een festijn voor alle lekkerbekken die een breed palet aan streekproducten ook wel weet te smaken. Ook Kris is er terug aanwezig met zijn heerlijke oester ea... Bovendien wordt het Warandepark omgetoverd tot een paradijs voor de hele familie met gezellige muziek en een bar.

Het zomerse weer nodigt ook uit om heerlijk te picknicken. Tot en met 10 augustus bestel je aan € 15/pp. je picknick met lekkernijen uit Heuvelland en omstreken (1 consummatie inbegrepen) via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alle info:
  • Wanneer: zondag 15 augustus 2021 van 11 tot 18 uur.
  • Waar: het Warandepark in Kemmel
  • Vrije toegang – wijnen degusteren mits de aankoop van een exclusief ‘wijnfeestglas’ met degustatiebonnetjes
  • Prijzen ‘wijnfeestglas’: € 10 (voorverkoop), € 12 (aan de deur)
    • Vooraf je glas reserveren kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2022 Monteberg All Rights Reserved.