• Monteberg
  • Monteberg
  • Monteberg
  • Monteberg

15 augustus 2020: De Wijnfeesten (geannuleerd)

15/08/2020 - We keken er hard naar uit, maar om de veiligheid van iedereen te garanderen, hebben we beslist om de Wijnfeesten te annuleren.

Jean-Pierre Six

Het concept startte kleinschalig in 2007 met enkele lokale wijnbouwers. De klassieke en succesvolle formule wortelde al snel in als gevestigde waarde in het Heuvelland. Je bent welkom om uit het rijke assortiment van diverse wijnbouwers te proeven. Het idee: Aan de ingang betaal je een bescheiden bedrag voor een wijnfeestglas. Daarbovenop krijg je een reeks bonnetjes die je kan verzilveren bij de verschillende wijnbouwers. Degusteer, stel jouw vragen, maar vooral: geniet. Wegens corona zal het evenement in 2020 helaas niet plaatsvinden. 

Voor wie al een wijnfeestglas kocht, zijn we volop bezig om een veilig alternatief uit te werken. Kiezen voor een terugbetaling zal natuurlijk ook mogelijk zijn. Wij stellen iedereen die zich al inschreef concreter op de hoogte. Aan de zonnige kant: het wijnterras en de wijnwinkel van Wijngoed Monteberg zijn op zaterdag 15 augustus de hele dag open ?.

Laten we samen ons best doen om volgend jaar de Wijnfeesten opnieuw te kunnen laten doorgaan!

 Nog vragen of meer info? 
? Mail ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


© 2021 Monteberg All Rights Reserved.