Welke impact heeft corona op ons?

De regering ondernam de nodige stappen om het coronavirus COVID-19 te besnoeien. Omdat we solidair willen zijn met hun beslissingen, troffen wij ook maatregelen voor onze wijnwinkel. Dankzij de versoepeling van de maatregelen kan onze wijn weer gemakkelijk besteld en afgehaald worden. Onze wijnwinkel is voor iedereen toegankelijk tijdens onze normale openingsuren. Bovendien laten we vanaf 8 juni opnieuw groepsbezoeken en hoevepicknicks toe. Stel je bezoek aan Wijngoed Monteberg dus niet langer uit.

Toch blijven we streng vasthouden aan de voorgeschreven hygiëneregels. Wie wijn komt bestellen of afhalen ontsmet de handen. Wij dragen voor jou alvast een mondmasker en houden anderhalve meter afstand. Grotere groepen die een bezoek aan het wijngoed willen plannen, zullen we opsplitsen in kleinere bubbels van twintig. Die groepen krijgen de rondleiding dan gescheiden en in verschillende volgorde.

Onze deuren blijven dus openstaan voor al wie wel een glaasje wijn lust bij al die afhaalgerechtjes van onze lokale handelaars. ? Nog vragen? Contacteer ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


© 2024 Monteberg All Rights Reserved.