Bezoek en degustatie

 

Individueel (zonder afspraak)

Wijnwinkel

Wijnwinkel

Op zoek naar overheerlijke wijnen voor bij het eten? Of wil je iemand in de bloemetjes zitten met een op maat gemaakte wijnkist of -geschenk? Kom dan gerust je ogen uitkijken in onze gloednieuwe wijnwinkel. Naast ons basisassortiment vind je er tussen de wijnkazen en de wijnpralines beslist je gading. 

De wijnwinkel is open zonder afspraak van maandag tot vrijdag, van 14 u. tot 17 u. Ook op zaterdag ben je welkom van 10 u. tot 12 u. en van 14 u. tot 17 u.  

  • Meer informatie? Contacteer ons op +32 474 25 54 63.

Wijnterras

In groep

Kortbezoek (60 minuten)

Kortbezoek

Aan het begin van het kortbezoek laten we jullie genieten van onze documentaire. Daarna nemen we jullie mee achter de schermen in de productieruimte waar we jullie verrassen met een heerlijk glas wijn en een Heuvellandse chocoladen Bergsteen. Daar duiken we in het wijnmakingsproces van persing tot botteling. Tijdens het kortbezoek degusteren we in totaal twee wijnen. Vragen zijn op elk moment van het bezoek meer dan welkom.
 

Praktisch

  • Duur: 60 minuten
  • Wanneer: Volgens beschikbaarheid, niet op zon- en feestdagen  
  • Prijzen

Groepen vanaf 20 personen

 

 8 euro per persoon 

Groepen onder 20 personen

 

160 euro voor het hele bezoek, ongeacht het aantal personen*


* Telt je groep minder dan 20 personen? Dan kijken we soms of we je groep kunnen aansluiten bij een andere. Als het aantal personen dan boven 20 personen ligt, betaal je ook gewoon 8 euro per persoon in plaats van de forfait van 160 euro. Vraag gerust de mogelijkheid na bij het reserveren.

Standaardbezoek (90 minuten)
Luxebezoek (100 minuten)
Bezoek op maat
Hoevepicknick
© 2024 Monteberg All Rights Reserved.