Bezoek en degustatie

 

Individueel (zonder afspraak)

Wijnwinkel

Wijnwinkel

Op zoek naar overheerlijke wijnen voor bij het eten? Of wil je iemand in de bloemetjes zitten met een op maat gemaakte wijnkist of -geschenk? Kom dan gerust je ogen uitkijken in onze gloednieuwe wijnwinkel. Naast ons basisassortiment vind je er tussen de wijnkazen en de wijnpralines beslist je gading. 

De wijnwinkel is open zonder afspraak van maandag tot vrijdag, van 14 u. tot 17 u. Ook op zaterdag ben je welkom van 10 u. tot 12 u. en van 14 u. tot 17 u.  

  • Meer informatie? Contacteer ons op +32 474 25 54 63.

Wijnterras

In groep

Kortbezoek (45 minuten)

Kortbezoek

Aan het begin van het kortbezoek laten we jullie genieten van onze documentaire. Daarna nemen we jullie mee achter de schermen in de productieruimte met een glaasje wijn in de hand. Hier nemen we een duik in het proces van persing tot botteling. Tijdens het kortbezoek nemen we twee degustaties. Vragen zijn op elk moment van het bezoek meer dan welkom.
 

Praktisch

  • Duur: 45 minuten
  • Wanneer: Volgens beschikbaarheid, niet op zon- en feestdagen  
  • Prijzen

Groepen vanaf 20 personen

 

6 euro per persoon

Groepen onder 20 personen

 

120 euro voor het hele bezoek, ongeacht het aantal personen*


* Telt je groep minder dan 20 personen? Soms kijken we of we je groep kunnen aansluiten bij een andere. Als het aantal personen dan boven 20 personen ligt, betaal je ook gewoon 6 euro per persoon. Vraag gerust de mogelijkheid na bij het reserveren.

Standaardbezoek (90 minuten)
Luxebezoek (100 minuten)
Bezoek op maat
Hoevepicknick
© 2022 Monteberg All Rights Reserved.